Over ons

Maak kennis met onze exclusieve landelijke stijl

Het succes van Darius Home Interiors steunt op verschillende pijlers. Allereerst is er de creativiteit en het jarenlange vakmanschap van zaakvoerder Darius Vermeulen als meubelontwerper. Echtgenote Eve Aerts vormt uw persoonlijk aanspreekpunt. Verder ontwerpt en coƶrdineert zij de interieurprojecten. Samen staan Darius en Eve garant voor een persoonlijke aanpak met een totale betrokkenheid bij uw project.

Darius Home Interiors groeide in 2008 voort uit schrijnwerkerij De Lelie, al vele decennia een begrip in Putte en omstreken. De schrijnwerkerij vormt nog steeds de basis van Darius Home Interiors. Hier krijgen de eigentijdse en duurzame meubels, veelal gemaakt van massieve eik, hun vaste vorm.

Met de Darius Home Collection ontwierp meubelmaker Darius Vermeulen zelfs een eigen meubelcollectie die tot in het verre buitenland bekendheid geniet. Vooral de eiken schraagtafel geniet internationale faam. Meermaals gekopieerd, nog nooit geƫvenaard.

Exclusieve landelijke stijl

Darius Home Interiors biedt een volledige service voor mensen die houden van een exclusieve landelijke stijl met de nodige eigentijdse toetsen. Ofwel vertrouwt u de volledige interieurinrichting toe aan onze zorgen, ofwel maken wij voor u een uniek meubel op maat, ofwel kiest u in onze decoratieshop passende decoratie-items. Elk project, klein of groot, krijgt onze volledige aandacht en toewijding.

Interesse in onze mogelijkheden? Maak vandaag uw afspraak of kom langs in onze decoratieshop.